55 begagnade Jaguar XF blev prisjämförda

55 begagnade Jaguar XF blev prisjämförda

Från hedinbil.se, citiboard.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadJaguar XF till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Jaguar XF har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Jaguar XF kan köpas från 229800 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 379 000 SEK.

Jaguar XF överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En standard executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Jaguar XF överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Jaguar XF endast existerar som Sedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Jaguar XF

Trots att Jaguar XF är den mest sålda bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Jaguar XF

Alla växeltyper för Jaguar XF

Alla fordonstyper för Jaguar XF