230 begagnade VW Golf blev prisjämförda

230 begagnade VW Golf blev prisjämförda

Från Bytbil, hedinbil.se, riddermarkbil.se och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

VW Golf information

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? VW Golf har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 21 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 5 500 SEK.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för VW Golf

Halvkombi är favoritkroppstypen bland förare av VW Golf Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är VW Golf

Även om den tyska VW Golf är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.