4 begagnade Alfa Romeo MiTo blev prisjämförda

4 begagnade Alfa Romeo MiTo blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Alfa Romeo MiTo?

Letar du efter den bästa bilaffären? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 49 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 84 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Alfa Romeo MiTo överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Alfa Romeo MiTo bensin har ett genomsnitt på 5,5 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Konsumenter föredrar Alfa Romeo MiTo i Röd

De flesta föredrarAlfa Romeo MiTo i röd, och just nu kan du hitta 6 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring då det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på röda bilar.

Den senaste generationen av Alfa Romeo MiTo finns i 4 olika färger: röd, vit, svart och blå.

Alfa Romeo MiTo finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Alfa Romeo MiTo

Trots att den italienska Alfa Romeo MiTo är mest populära bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.