20 begagnade Ford Ecosport blev prisjämförda

20 begagnade Ford Ecosport blev prisjämförda

Från kvd.se, holmgrensbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadFord Ecosport till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Ford Ecosport har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteFord Ecosportkostar så lite som 120 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 189000 SEK.

När det gäller bränsleeffektivitet Ford Ecosportär över genomsnittet

Den senaste generationen av Ford Ecosport har ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en vanlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Ford Ecosport finns endast tillgänglig som SUV

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Ford Ecosport

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Det finns 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Ford Ecosport

Alla fordonstyper för Ford Ecosport