9 begagnade Dodge Nitro blev prisjämförda

9 begagnade Dodge Nitro blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, Blocket, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Dodge Nitro information

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Dodge Nitro har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 39 000 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 89 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Dodge Nitro är mer miljövänlig än liknande bilar

Dodge Nitro diesel har ett genomsnitt på 9 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en normal SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Svartär den mest populära färgen

Konsumenter föredrar Dodge Nitro i svart, och det finns för närvarande 8 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Dodge Nitro kommer i totalt 3 olika nyanser: svart, röd och vit.

Dodge Nitro finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Dodge Nitro

Även om Dodge Nitro är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.