6 begagnade Chevrolet Kalos blev prisjämförda

6 begagnade Chevrolet Kalos blev prisjämförda

Från wayke.se, hedinbil.se, Bilweb och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Chevrolet Kalos?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Chevrolet Kalos har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteChevrolet Kaloskostar så lite som 1 150 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 34900 SEK.

Chevrolet Kaloss bränsleeffektivitet är 39% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Chevrolet Kalos överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 6,6 liter per 100/km.

Blå är den bästsäljande färgen

Konsumenter föredrar Chevrolet Kalos i blå, och det finns för närvarande 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Blått är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring eftersom det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på blå bilar.

Den senaste versionen av Chevrolet Kalos finns i 6 olika nyanser: blå, röd, svart, grå, silver och grön.

Chevrolet Kalos finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Chevrolet Kalos

Det finns flera möjliga alternativ till den amerikanska Chevrolet Kalos.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Polo med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.