23 begagnade Citroën DS3 blev prisjämförda

23 begagnade Citroën DS3 blev prisjämförda

Från Bytbil, holmgrensbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Citroën DS3

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 119 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 48 000 SEK.

Citroën DS3 är mer miljövänlig än liknande bilar

Citroën DS3 bensin har ett genomsnitt på 7 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

När du funderar på vilken bränsletyp du ska köpa är det viktigt att tänka på dina körvanor. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder. AutoUncles urval av Citroën DS3 tillgängliga efter bränsletyp:

  • Bensin: 17 bilar - snittpris på 84 629 SEK
  • Diesel: 14 bilar - snittpris på 67 986 SEK

Den mest populära färgen är Röd

Den bästsäljande färgen är röd, och det finns 11 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Röda bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på röda nyanser.

Den senaste modellen av Citroën DS3 finns i 6 olika nyanser: röd, vit, grå, svart, blå och lila.

Citroën DS3 kommer bara i Halvkombi kroppstypen

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Citroën DS3

Den franska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande liten bil förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Citroën DS3

Alla växeltyper för Citroën DS3

Alla fordonstyper för Citroën DS3