5 begagnade Pontiac Firebird blev prisjämförda

5 begagnade Pontiac Firebird blev prisjämförda

Från Bilweb, citiboard.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadPontiac Firebird till ett oslagbart pris?

Intresserad av tyska Pontiac Firebird? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Pontiac Firebird kan köpas från 48000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 395 000 SEK.

Konsumenter föredrar Pontiac Firebird i Röd

Konsumenter föredrar Pontiac Firebird i röd, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Röda bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på röda nyanser.

Den senaste generationen av Pontiac Firebird finns i totalt 4 olika nyanser: röd, blå, grå och silver.

Cab är mer populär än Sportkupé

Pontiac Firebird finns i olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Pontiac Firebird

Pontiac Firebird har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och du kan just nu hitta 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.