4 begagnade Ford F350 blev prisjämförda

4 begagnade Ford F350 blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se, kvd.se och 127 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Ford F350

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Ford F350 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 436 250 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 868 750 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Svart är den bästsäljande färgen

Konsumenter föredrar Ford F350 i svart, och det finns för närvarande 2 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Ford F350 kommer i 3 olika färger: svart, grå och silver.

Ford F350 finns uteslutande i Pickup kroppstyp

Pickuper är en populär bilstil i USA. De har en förarhytt framför och en öppen bagagelucka bak, och de är särskilt populära bland arbetare och människor som bor på landsbygden.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Ford F350

Även om Ford F350 är populär har den några konkurrenter.

Den bästsäljande SUV förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.