12 begagnade BMW 428 Gran Coupé blev prisjämförda

12 begagnade BMW 428 Gran Coupé blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, hedinbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad BMW 428 Gran Coupé

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? BMW 428 Gran Coupé har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 299 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 199 900 SEK.

BMW 428 Gran Coupé överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 428 Gran Coupé överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 6,6 liter per 100/km med bensin.

BMW 428 Gran Coupé finns endast tillgänglig som Sportkupé

Den mest populära färgen är Svart

Den senaste modellen av BMW 428 Gran Coupé kommer i 7 olika färger: svart, vit, grå, blå, röd, silver och brun.

Konsumenter föredrar BMW 428 Gran Coupé i svart, och det finns för närvarande 7 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Vitär den näst mest populära färgen med 4 bilar tillgängliga, och grå är den tredje mest populära med 3 bilar tillgängliga.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till BMW 428 Gran Coupé

Den tyska BMW 428 Gran Coupé har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och Ford Mustang GTär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.