3 begagnade Chevrolet Trax blev prisjämförda

3 begagnade Chevrolet Trax blev prisjämförda

Från Bytbil, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Chevrolet Trax?

Letar du efter den bästa bilaffären? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 79 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 154 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Chevrolet Trax överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Chevrolet Trax har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en genomsnittlig SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Chevrolet Trax finns uteslutande i SUV kroppstyp

SUV står för Sport Utility Vehicle. Av alla bilar på marknaden idag är detta bland de mest populära, och med sin mångsidiga stil och högre åkhöjd än vanligt är det inte svårt att förstå varför.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Chevrolet Trax

Den amerikanska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nummer 2 på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.