12 begagnade Audi S7 Sportback blev prisjämförda

12 begagnade Audi S7 Sportback blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, citiboard.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi S7 Sportback är den bästsäljande elektrisk executive bil

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Audi S7 Sportback har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi S7 Sportbackkostar så lite som 299 400 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 1049000 SEK.

Audi S7 Sportback är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi S7 Sportback överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 6,5 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Gråär den mest populära färgen

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 5 bilar i den färgen som anges.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste modellen av Audi S7 Sportbackfinns i totalt 4 olika färger: grå, svart, blå och silver.

Audi S7 Sportback finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Ett populärt alternativ till Volvo V70 är Audi S7 Sportback

Den tyska Audi S7 Sportback har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande executive bil är fortfarande Volvo V70. Just nu finns det 2 192 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Audi A6 med 1 388 bilar till salu.