6 begagnade Pontiac Bonneville blev prisjämförda

6 begagnade Pontiac Bonneville blev prisjämförda

Från hedinbil.se, holmgrensbil.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Pontiac Bonneville

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Pontiac Bonneville har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 595 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 179 000 SEK.

Vit är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 3 bilar i den färgen som anges.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Pontiac Bonneville finns i 4 olika färger: vit, blå, röd och gul.

Många konsumenter gillar Pontiac Bonneville i Cab kroppstyp

Av Pontiac Bonnevilles olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är Pontiac Bonneville

Pontiac Bonneville har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och just nu finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.