4 begagnade Alfa Romeo Spider blev prisjämförda

4 begagnade Alfa Romeo Spider blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Alfa Romeo Spider information

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Alfa Romeo Spider har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 89 900 SEK för det billigaste alternativet till 89 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Alfa Romeo Spider är mer miljövänlig än liknande bilar

En genomsnittlig sportbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men överglänser genomsnittet och har ett genomsnitt på 9 liter per 100/km med bensin.

Alfa Romeo Spiders kroppstyp ärCab

Ett annat fantastiskt sätt att ge körupplevelsen en ny dimension är med en cabrio eller en cabriolet. Nu för tiden har de flesta cabrio-modeller utmärkta huvar och väderutrustning, vilket gör dem lämpliga för körning året runt. Det är värt att notera att cabriolet tenderar att vara tyngre än vanliga bilar på grund av bristen på tak, eftersom förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Alfa Romeo Spider

Det finns några möjliga alternativ till Alfa Romeo Spider.

Den bästsäljande förblir Ford Mustang. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK, och just nu finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.