21 begagnade Chevrolet Corvette Stingray blev prisjämförda

21 begagnade Chevrolet Corvette Stingray blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Chevrolet Corvette Stingray är en njutbar elektrisk sportbil

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Chevrolet Corvette Stingray har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Chevrolet Corvette Stingray kan köpas från 268900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 299 900 SEK.

Chevrolet Corvette Stingray erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Chevrolet Corvette Stingray bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig sportbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Den mest populära färgen är Röd

Konsumenter föredrar Chevrolet Corvette Stingray i röd, och det finns för närvarande 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Rött är en vacker färg, och ju mörkare färgen är, desto mindre tvätt och rengöring behöver bilen, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste modellen av Chevrolet Corvette Stingray kommer i totalt 7 olika nyanser: röd, blå, vit, grå, gul, svart och silver.

Många konsumenter gillar Chevrolet Corvette Stingray i Cab kroppstyp

Av Chevrolet Corvette Stingrays olika kroppstyper, Cab är den mest populära. Cabrio och cabriolet ger körupplevelsen en ny dimension. Tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning är de flesta modellerna lämpliga för året-runt-användning nuförtiden. Förtjockningsmedel appliceras under bilen för att stärka chassit istället för ett tak, vilket gör att cabriolet har en tendens att vara tyngre än vanliga bilar.

Ford Mustang är ett populärt alternativ till Chevrolet Corvette Stingray

Den amerikanska Chevrolet Corvette Stingray har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Just nu finns det 414 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Mercedes 300 är den 2:a mest populära bilen med 178 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Mustang GT med 173 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Chevrolet Corvette Stingray

Alla växeltyper för Chevrolet Corvette Stingray