22 begagnade Seat Ibiza ST blev prisjämförda

22 begagnade Seat Ibiza ST blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bilweb, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Seat Ibiza ST?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Seat Ibiza ST har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 33 900 SEK för det billigaste alternativet till 89 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Seat Ibiza ST är mer miljövänlig än liknande bilar

Seat Ibiza ST bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en standard liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Seat Ibiza ST endast existerar som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den nuvarande marknaden eftersom de erbjuder kombinationen av utmärkta köregenskaper och fördelen med mycket utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Seat Ibiza ST

Seat Ibiza ST har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.VW Polo är den 2:a mest populära bilen med 589 bilar till salu, och slutligen Skoda Fabia är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 527 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla bränsletyper för Seat Ibiza ST

Alla växeltyper för Seat Ibiza ST

Alla fordonstyper för Seat Ibiza ST