12 begagnade Mini Cooper SD blev prisjämförda

12 begagnade Mini Cooper SD blev prisjämförda

Från Bilweb, citiboard.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadMini Cooper SD till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Mini Cooper SD har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMini Cooper SDkostar så lite som 128 700 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 227500 SEK.

Mini Cooper SD har en förbrukning på 52 liter per 100/km

Mini Cooper SD diesel har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Svart är den bästsäljande färgen

Konsumenter föredrar Mini Cooper SD i svart, och det finns för närvarande 5 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den senaste modellen av Mini Cooper SD kommer i totalt 6 olika färger: svart, grön, grå, orange, silver och vit.

Mini Cooper SD finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Mini Cooper SD

Den brittiska Mini Cooper SD har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. För tillfället finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.