Alla Abarth modeller

Alla Abarth modeller

Från Bytbil, hedinbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Abarth 124 Spider

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? Abarth 124 Spider har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 279 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 279 900 SEK.

Abarth 124 Spider finns uteslutande i Cab kroppstyp

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Ett populärt alternativ till Ford Mustang är Abarth 124 Spider

Trots att Abarth 124 Spider är mest populära bilen i sitt segment har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande sportbil är fortfarande Ford Mustang. Det finns 414 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 659 900 SEK.Tvåa är Mercedes 300 med 178 bilar för närvarande till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.

Alla modeller för Abarth

Alla regioner för Abarth

Alla bränsletyper för Abarth

Alla växeltyper för Abarth

Alla fordonstyper för Abarth