1 begagnade Dodge Dart blev prisjämförda

1 begagnade Dodge Dart blev prisjämförda

Från wayke.se, Blocket, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Dodge Dart översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Dodge Dart har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 350 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 70 000 SEK.

Den bästsäljande färgen är Svart

Konsumenter föredrar Dodge Dart i svart, och det finns för närvarande 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Dodge Dart kommer i totalt 3 olika nyanser: svart, blå och vit.

Dodge Dart finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi eller stationsbilar är populära på den svenska marknaden eftersom de kombinerar utmärkta köregenskaper med utrymme. Dessa funktioner gör stationsvagnar, stadsjeepar och MPV särskilt populära bland aktiva familjer.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Dodge Dart

Dodge Dart har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.