9 begagnade Toyota Previa blev prisjämförda

9 begagnade Toyota Previa blev prisjämförda

Från Bilweb, wayke.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Toyota Previa

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Toyota Previa har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 25 500 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 69 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Toyota Previa endast existerar som MPV

Multi-Purpose Vehicle, eller MPV, liknar moderna bussar, vilket gör dem populära bland stora familjer. Detta är den största kroppstypen på marknaden, och den passar bra för alla som behöver ett stort antal sittplatser och utrymme för sitt bagage.

Den mest populära färgen är Silver

Den senaste generationen av Toyota Previa kommer i totalt 5 olika nyanser: silver, svart, brun, vit och gul.

De flesta föredrarToyota Previa i silver, och just nu kan du hitta 3 bilar i den färgen.

Det fina med silver är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Tvåan är svart med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är brun med 1 bilar tillgängliga.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Toyota Previa

Toyota Previa har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och slutligen Ford Transit är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 437 av dessa bilar till salu i Sverige.