2 begagnade BMW 1M blev prisjämförda

2 begagnade BMW 1M blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad BMW 1M?

Funderar du på att köpa en begagnad sportbil? BMW 1M har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar från 239 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 489 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

BMW 1M endast existerar som Sportkupé

Ford Mustang är ett populärt alternativ till BMW 1M

Även om BMW 1M är en populär bil har den några konkurrenter.

Den bästsäljande förblir Ford Mustang. För tillfället finns det 414 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 659 900 SEK.Nästa på listan är Mercedes 300 med 178 bilar till salu, och slutligen Ford Mustang GT är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 173 av dessa bilar till salu i Sverige.