27 begagnade Audi S6 blev prisjämförda

27 begagnade Audi S6 blev prisjämförda

Från Bilweb, holmgrensbil.se, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi S6 översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad executive bil? Audi S6 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 929 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 116 900 SEK.

Kombi är en populär kroppstyp för Audi S6

Av Audi S6s olika kroppstyper, Kombi är den mest populära. Kombi eller stationsbilar är populära bland svenska konsumenter. De kombinerar oklanderliga köregenskaper med den enkla fördelen med utrymme. Stationcars, stadsjeepar och MPV tenderar att vara populära bland aktiva familjer.

Audi S6s bränsleeffektivitet är 60% bättre än genomsnittet för liknande bilar

Audi S6 bensin har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en typisk executive bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Audi S6finns i totalt 6 olika färger: svart, blå, vit, grå, röd och silver.

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 12 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Blåär den näst mest populära färgen med 6 bilar tillgängliga, och vit är den tredje mest populära med 6 bilar tillgängliga.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Audi S6

Den tyska Audi S6 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Den 2:a mest populära bilen är Volvo V90 med 1 789 bilar till salu, och Audi A6är den 3:e mest populära bilen med 1 388 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Audi S6

Alla växeltyper för Audi S6

Alla fordonstyper för Audi S6