9 begagnade Kia Carnival blev prisjämförda

9 begagnade Kia Carnival blev prisjämförda

Från Blocket, Bilweb, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Carnival översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Kia Carnival har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteKia Carnivalkostar så lite som 15 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 89900 SEK.

Kia Carnival endast existerar som MPV

MPV är en förkortning för Multi-Purpose Vehicle. Den här typen av fordon liknar en modern buss för en familj, och det är den största modellen på marknaden, vilket gör den perfekt för alla som behöver inte bara många sittplatser utan också utrymme för bagage.

Kia Carnival överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En vanlig multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Kia Carnival överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 9 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Kia Carnival i Svart

Den senaste versionen av Kia Carnival kommer i totalt 4 olika nyanser: svart, grå, silver och blå.

Konsumenter föredrar Kia Carnival i svart, och det finns för närvarande 4 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är grå med 4 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 3 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Kia Carnival

Kia Carnival har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.VW Transporter är den 2:a mest populära bilen med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.