22 begagnade Mercedes A220 blev prisjämförda

22 begagnade Mercedes A220 blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Blocket, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Mercedes A220

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mercedes A220 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 154 800 SEK för det billigaste alternativet till 440 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Mercedes A220 erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mercedes A220 slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 4,8 liter per 100/km med diesel.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för Mercedes A220

Halvkombi är en favorit bland förare avMercedes A220. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Mercedes A220

Den tyska Mercedes A220 har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Det finns 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla växeltyper för Mercedes A220

Alla fordonstyper för Mercedes A220

Alla variant för Mercedes A220