199 begagnade Audi A3 blev prisjämförda

199 begagnade Audi A3 blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, Bytbil, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Audi A3

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Audi A3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi A3kostar så lite som 3 195 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 339900 SEK.

Den senaste generationen av Audi A3, som heter A3 THIRD GENERATION FACELIFT, introducerades 2016 och kommer i 2 utrustningsvarianter/trimnivåer:

S-Line är den dyraste utrustningsvarianten med ett snittpris på 258 185 SEK, jämfört med Proline, vilket kostar i genomsnitt 146 683 SEK på AutoUncle.

Audi A3 är mer miljövänlig än liknande bilar

Den senaste generationen av Audi A3 har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en genomsnittlig liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Urval av Audi A3 till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Bensin: 81 bilar - snittpris på 166 746 SEK
  • Diesel: 19 bilar - snittpris på 249 126 SEK
  • CNG: 2 bilar - snittpris på 4 872 SEK

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, då rekommenderar vi Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

En populär kroppstyp för Audi A3 är Sedan

Audi A3 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Sedan. Deras design med fyra dörrar gör att salonger och sedaner länge har varit populära bland familjer. Det börjar dock förändras när konsumenterna söker efter modeller med mer bagageutrymme, till exempel bilar i kombistil.

AutoUncles urval av Audi A3 ar tillgängligt efter kroppstyp:

Svart är den bästsäljande färgen

Den senaste generationen av Audi A3 kommer i totalt 7 olika nyanser: svart, vit, grå, blå, röd, gul och silver.

Konsumenter föredrar Audi A3 i svart, och det finns för närvarande 24 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Tvåan är vit med 16 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 12 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Audi A3

Även om Audi A3 är populär är några konkurrerande alternativ.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla regioner för Audi A3

Alla bränsletyper för Audi A3

Alla år för Audi A3

Alla växeltyper för Audi A3

Alla fordonstyper för Audi A3

Alla variant för Audi A3