23 begagnade Ford Fusion blev prisjämförda

23 begagnade Ford Fusion blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Ford Fusion?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Ford Fusion har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteFord Fusionkostar så lite som 9 500 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 59900 SEK.

Ford Fusion överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En normal multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Ford Fusion överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om det är kortare resor kan du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då rekommenderar vi Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för Ford Fusion

Av Ford Fusions olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Ford Fusion

Det finns flera alternativ för den amerikanska bilen.

Den bästsäljande förblir VW Caddy. För tillfället finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Ford Fusion

Alla växeltyper för Ford Fusion

Alla fordonstyper för Ford Fusion