12 begagnade Ssangyong Tivoli blev prisjämförda

12 begagnade Ssangyong Tivoli blev prisjämförda

Från kvd.se, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Ssangyong Tivoli

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Ssangyong Tivoli har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Ssangyong Tivoli kan köpas från 99000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 124 900 SEK.

Ssangyong Tivoli överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Ssangyong Tivoli diesel har ett genomsnitt på 6,3 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en typisk SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera bensin bil.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Många konsumenter gillar Ssangyong Tivoli i Halvkombi kroppstyp

Av Ssangyong Tivolis olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Ssangyong Tivoli

Det finns många möjliga konkurrenter till Ssangyong Tivoli.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK, och du kan just nu hitta 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärVW Tiguan med 956 bilar till salu.