5 begagnade Fiat Grande Punto blev prisjämförda

5 begagnade Fiat Grande Punto blev prisjämförda

Från kvd.se, Blocket, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadFiat Grande Punto till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Fiat Grande Punto har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar från 24 900 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 29 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Fiat Grande Punto överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En normal liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Fiat Grande Punto slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensin.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att i vissa länder är dieselmotorer med höga utsläpp inte längre tillåtna i vissa städer.

Konsumenter föredrar Fiat Grande Punto i Grå

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 2 bilar i den färgen som anges.

Det fina med grå är att det kräver mindre tvätt och rengöring, eftersom det kan vara ganska svårt att upptäcka smuts och lera.

Den senaste versionen av Fiat Grande Punto finns i 3 olika nyanser: grå, svart och röd.

Fiat Grande Punto finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Opel Corsa är Fiat Grande Punto

Det finns flera möjliga alternativ till den italienska bilen.

Den bästsäljande liten bil är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och Skoda Fabiaär den 3:e mest populära bilen med 527 bilar till salu.