4 begagnade BMW 340 Gran Turismo blev prisjämförda

4 begagnade BMW 340 Gran Turismo blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, riddermarkbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om BMW 340 Gran Turismo

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 340 Gran Turismo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 489 800 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 359 800 SEK.

BMW 340 Gran Turismos bränsleeffektivitet är 50% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En typisk medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 340 Gran Turismo överträffar genomsnittet med ett genomsnitt på 8 liter per 100/km.

Konsumenter föredrar BMW 340 Gran Turismo i Svart

Konsumenter föredrar BMW 340 Gran Turismo i svart, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. Dels är repor och bucklor mer synliga på svarta bilar än på ljusare bilar, och dessutom har de en tendens att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av BMW 340 Gran Turismo finns i totalt 3 olika nyanser: svart, grå och silver.

BMW 340 Gran Turismo finns endast tillgänglig som Halvkombi

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är BMW 340 Gran Turismo

Även om den tyska BMW 340 Gran Turismo är en populär bil finns konkurrenter många.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo V60. Det finns 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige just nu, och det genomsnittliga försäljningspriset är 358 000 SEK.Nästa på listan är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.