32 begagnade Audi A3 Cabriolet blev prisjämförda

32 begagnade Audi A3 Cabriolet blev prisjämförda

Från wayke.se, riddermarkbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi A3 Cabriolet är en njutbar elektrisk liten till medelstor familjebil

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Audi A3 Cabriolet har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 269 000 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 98 500 SEK.

Audi A3 Cabriolet erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi A3 Cabriolet slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensin.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om din bil huvudsakligen används för korta resor eller i staden, skulle det förmodligen passa dig bäst bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Audi A3 Cabriolets kroppstyp ärCab

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Vit är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Audi A3 Cabriolet finns i 8 olika nyanser: vit, svart, silver, blå, lila, grå, röd och grön.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 8 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Tvåan är svart med 4 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är silver med 4 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Audi A3 Cabriolet

Det finns flera möjliga konkurrenter till den tyska bilen.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Audi A3 Cabriolet

Alla växeltyper för Audi A3 Cabriolet

Alla fordonstyper för Audi A3 Cabriolet