1 begagnade Citroën C4 Aircross blev prisjämförda

1 begagnade Citroën C4 Aircross blev prisjämförda

Från Bytbil, citiboard.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Citroën C4 Aircross

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Citroën C4 Aircross har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteCitroën C4 Aircrosskostar så lite som 99 000 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 109000 SEK.

Citroën C4 Aircross erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Citroën C4 Aircross har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en normal liten till medelstor familjebil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Citroën C4 Aircrosss kroppstyp ärSUV

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Detta är en av de mest populära typerna av bilar som finns idag. Bilar av den här typen är mångsidiga och har högre körhöjd än traditionella bilar, vilket många föredrar.

Den bästsäljande färgen är Vit

Den senaste versionen av Citroën C4 Aircross finns i 3 olika färger: vit, svart och brun.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 2 bilar i den färgen som anges.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är svart med 1 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är brun med 1 bilar till salu i Sverige.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Citroën C4 Aircross

Citroën C4 Aircross har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.