5 begagnade Audi S1 Sportback blev prisjämförda

5 begagnade Audi S1 Sportback blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, riddermarkbil.se, wayke.se och 126 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Intresserad av att hitta bra erbjudanden på en begagnad Audi S1 Sportback?

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? Audi S1 Sportback har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Audi S1 Sportback kan köpas från 209500 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 209 500 SEK.

Audi S1 Sportback överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Audi S1 Sportback bensin har ett genomsnitt på 7,1 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal liten bil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Audi S1 Sportbacks kroppstyp ärHalvkombi

Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till Audi S1 Sportback

Det finns många möjliga konkurrenter till Audi S1 Sportback.

Den bästsäljande förblir Opel Corsa. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK, och just nu finns det 591 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Polo med 589 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Skoda Fabia med 527 bilar till salu.