67 begagnade Fiat 500C blev prisjämförda

67 begagnade Fiat 500C blev prisjämförda

Från citiboard.se, holmgrensbil.se, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Fiat 500C har blivit en populär elektrisk minibil i Sverige

Fiat 500C ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 3 799 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 388 900 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Fiat 500C kommer bara i Cab kroppstypen

Om du vill lägga till en ny dimension till körupplevelsen, då är en cabrio eller en cabriolet den perfekta lösningen. De flesta cabriomodeller kan köras året runt nuförtiden, tack vare deras utmärkta huvar och väderutrustning. För att stärka chassit för att kompensera för bristen på tak, appliceras förtjockningsmedel under bilen, vilket gör att cabriolet ofta är tyngre än vanliga bilar.

Fiat 500C överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Fiat 500C bensin har ett genomsnitt på 4,8 liter per 100/km med bensinI jämförelse med en normal minibil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Vit är den bästsäljande färgen

Den senaste versionen av Fiat 500Cfinns i totalt 10 olika färger: vit, röd, grå, svart, rosa, blå, lila, grön, brun och gul.

Den mest populära färgen är vit, och AutoUncle har för närvarande 20 bilar i den färgen som anges.

Vit är den bästsäljande färgen, men tänk på att den har vissa nackdelar. För det första har vita bilar en tendens att dra till sig smuts, vilket innebär att du måste tvätta dem regelbundet för att de ska se bäst ut.

Den näst mest populära färgen är röd med 13 tillgängliga bilar, och den tredje är grå med 11 bilar tillgängliga.

Ett populärt alternativ till Kia Picanto är Fiat 500C

Även om Fiat 500C är en populär bil har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Kia Picanto. Just nu finns det 292 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 119 900 SEK.Hyundai i10 är den 2:a mest populära bilen med 276 bilar till salu, och Toyota Aygoär den 3:e mest populära bilen med 173 bilar till salu.

Alla regioner för Fiat 500C

Alla bränsletyper för Fiat 500C

Alla växeltyper för Fiat 500C

Alla fordonstyper för Fiat 500C

Alla variant för Fiat 500C