2 begagnade Lincoln Navigator blev prisjämförda

2 begagnade Lincoln Navigator blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Lincoln Navigator översikt och historia

Intresserad av tyska Lincoln Navigator? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 149 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 59 000 SEK.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Den mest populära färgen är Brun

Konsumenter föredrar Lincoln Navigator i brun, och det finns för närvarande 1 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Den senaste modellen av Lincoln Navigator finns i 3 olika färger: brun, grön och röd.

Lincoln Navigator finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Volvo XC60 är Lincoln Navigator

Det finns några alternativ till Lincoln Navigator.

Den bästsäljande förblir Volvo XC60. För tillfället finns det 3 118 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och den 3:e mest populära är VW Tiguan med 956 bilar till salu.