10 begagnade DS Automobiles DS3 blev prisjämförda

10 begagnade DS Automobiles DS3 blev prisjämförda

Från wayke.se, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om DS Automobiles DS3

Funderar du på att köpa en begagnad liten bil? DS Automobiles DS3 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 3 199 SEK för det billigaste alternativet till 390 000 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Halvkombi är mer populär än Kombi

DS Automobiles DS3 finns i flera kroppstyper, men den mest populära versionen är Halvkombi. Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

DS Automobiles DS3 har en förbrukning på 52 liter per 100/km

En vanlig liten bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km,DS Automobiles DS3 bensin har en förbrukning på 3,8 liter per /100/km.

Det finns några frågor du bör ställa dig själv när du bestämmer dig för en bränsletyp. Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om det är kortare resor kan du överväga en elektrisk eller bensin bil.

Om du ofta kör längre sträckor och gillar att åka på bilresor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den mest populära färgen är Vit

Den senaste modellen av DS Automobiles DS3 finns i 5 olika nyanser: vit, svart, grå, röd och silver.

De flesta föredrarDS Automobiles DS3 i vit, och just nu kan du hitta 10 bilar i den färgen.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Tvåan är svart med 3 bilar tillgängliga medan den tredje mest populära färgen är grå med 3 bilar tillgängliga.

Opel Corsa är ett populärt alternativ till DS Automobiles DS3

Det finns många möjliga alternativ till den franska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande Opel Corsa. Just nu finns det 591 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 379 900 SEK.Tvåa är VW Polo med 589 bilar för närvarande till salu, och nummer 3 på listan ärSkoda Fabia med 527 bilar till salu.