Alla Volvo modeller

Alla Volvo modeller

Från Blocket, riddermarkbil.se, hedinbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Detaljerad information om Volvo 460

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Volvo 460 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 36 900 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 24 900 SEK.

Röd är den bästsäljande färgen

Den mest populära färgen är röd, och AutoUncle har för närvarande 2 bilar i den färgen som anges.

Röda bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på röda nyanser.

Volvo 460 kommer i totalt 2 olika färger: röd och vit.

Volvo 460s kroppstyp ärSedan

Salong eller sedans har oftast fyra dörrar, och denna kroppstyp är därför populär bland familjer. Sedan var tidigare populärare, men konsumenterna har börjat dras mot kombistilen som har mer plats för bagage.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Volvo 460

Det finns många alternativ för Volvo 460.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och slutligen Ford Focus är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 434 av dessa bilar till salu i Sverige.