326 begagnade Toyota Proace blev prisjämförda

326 begagnade Toyota Proace blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bytbil, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Toyota Proace är den bästsäljande elektrisk multifunktionsbil

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Toyota Proace har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteToyota Proacekostar så lite som 69 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 546450 SEK.

Toyota Proace erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Toyota Proace har ett genomsnitt på 5,4 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en vanlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du gör många korta turer eller tenderar att använda din bil i stan bör du prioritera en elektrisk eller bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, då passar förmodligen Diesel bäst för dina behov. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Konsumenter föredrar Toyota Proace i Vit

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 23 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om vit är den bästsäljande färgen har den vissa nackdelar. Till exempel är den mer mottaglig för smuts och kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste versionen av Toyota Proace finns i 4 olika nyanser: vit, svart, grå och silver.

Toyota Proace finns uteslutande i Skråpbil kroppstyp

Ett populärt alternativ till VW Caddy är Toyota Proace

Den japanska Toyota Proace har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Transit med 437 bilar till salu.

Alla regioner för Toyota Proace

Alla bränsletyper för Toyota Proace

Alla år för Toyota Proace

Alla växeltyper för Toyota Proace

Alla fordonstyper för Toyota Proace

Alla variant för Toyota Proace