445 begagnade Renault Master blev prisjämförda

445 begagnade Renault Master blev prisjämförda

Från Bilweb, Bytbil, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Renault Master

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Renault Master har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 15 000 SEK för det billigaste alternativet till 737 500 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Renault Masters bränsleeffektivitet är 45% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En normal multifunktionsbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Renault Master slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 7,3 liter per 100/km med diesel.

Din nuvarande körvana är en avgörande faktor när det gäller att välja en bränsletyp. Brukar du köra i stan eller på öppna vägar och motorvägar? Hur många mil kör du på en genomsnittlig vecka? Om det är kortare resor kan du överväga en elektrisk bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Vit är den bästsäljande färgen

De flesta föredrarRenault Master i vit, och just nu kan du hitta 64 bilar i den färgen.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste modellen av Renault Master finns i 6 olika nyanser: vit, grå, röd, svart, grön och silver.

Renault Master finns uteslutande i Skråpbil kroppstyp

VW Caddy är ett populärt alternativ till Renault Master

Den franska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande multifunktionsbil förblir VW Caddy. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK, och just nu finns det 597 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Transporter med 568 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Transit med 437 bilar till salu.