53 begagnade Kia Soul blev prisjämförda

53 begagnade Kia Soul blev prisjämförda

Från Blocket, wayke.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Kia Soul information

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Kia Soul har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Kia Soul kan köpas från 99900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 169 000 SEK.

Kia Souls bränsleeffektivitet är 57% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En standard liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Kia Soul slår genomsnittet med ett genomsnitt på 7 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Är din bil främst för pendling, eller brukar du ta den på långa vägresor? Hur många mil kör du i genomsnitt per vecka? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. AutoUncles urval av Kia Soul tillgängliga efter bränsletyp:

  • Diesel: 32 bilar - snittpris på 140 513 SEK
  • Bensin: 30 bilar - snittpris på 136 427 SEK

Rödär den mest populära färgen

De flesta föredrarKia Soul i röd, och just nu kan du hitta 24 bilar i den färgen.

Rött är en vacker färg och en mörkare färg kräver mindre tvätt och rengöring då det kan vara svårt att upptäcka smuts och lera på röda bilar.

Den senaste versionen av Kia Soul finns i 5 olika färger: röd, grå, vit, svart och gul.

Kia Souls kroppstyp ärSUV

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Kia Soul

Även om Kia Soul är mest populära bilen i sitt segment är flera andra alternativ.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. För tillfället finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.Den 2:a mest populära bilen är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärFord Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Kia Soul

Alla växeltyper för Kia Soul

Alla fordonstyper för Kia Soul