57 begagnade Land Rover Discovery Sport blev prisjämförda

57 begagnade Land Rover Discovery Sport blev prisjämförda

Från Blocket, citiboard.se, Bilweb och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Land Rover Discovery Sport är den bästsäljande elektrisk SUV

Intresserad av tyska Land Rover Discovery Sport? samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det gäller att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer: år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Medan den dyraste modellen kan kosta runt 802 500 SEK, den billigaste modellen kan kosta så lite som 239 000 SEK.

Den senaste generationen av Land Rover Discovery Sport, som heter DISCOVERY SPORT, introducerades 2015, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Land Rover Discovery Sport SE, som har ett snittpris på 645 629 SEK.

Land Rover Discovery Sport erbjuder enastående bränsleeffektivitet

Land Rover Discovery Sport diesel har ett genomsnitt på 5,3 liter per 100/km med dieselI jämförelse med en normal SUV som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du i första hand din bil för att pendla, och är det 35 mil eller mindre åt varje håll? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Om du tenderar att köra längre sträckor, vi rekommenderar Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder. Urval av Land Rover Discovery Sport till salu på AutoUncle efter bränsletyp:

  • Diesel: 59 bilar - snittpris på 341 739 SEK
  • Elhybrid: 28 bilar - snittpris på 776 621 SEK
  • CNG: 17 bilar - snittpris på 760 565 SEK
  • Bensin: 6 bilar - snittpris på 397 767 SEK

Grå är den bästsäljande färgen

De flesta föredrarLand Rover Discovery Sport i grå, och just nu kan du hitta 41 bilar i den färgen.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste generationen av Land Rover Discovery Sport finns i 8 olika färger: grå, svart, vit, brun, silver, grön, blå och röd.

Land Rover Discovery Sport kommer bara i SUV kroppstypen

SUV är en förkortning för Sport Utility Vehicle, och detta är lätt en av de mest populära bilarna på marknaden idag. Stilen är mångsidig och körhöjden är högre än traditionella bilar, vilket är ett viktigt försäljningsargument.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Land Rover Discovery Sport

Den brittiska Land Rover Discovery Sport har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande SUV är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Nästa på listan är Volvo XC40 med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Land Rover Discovery Sport

Alla bränsletyper för Land Rover Discovery Sport

Alla växeltyper för Land Rover Discovery Sport

Alla fordonstyper för Land Rover Discovery Sport