125 begagnade Audi A7 Sportback blev prisjämförda

125 begagnade Audi A7 Sportback blev prisjämförda

Från Blocket, holmgrensbil.se, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi A7 Sportback är en bästsäljare elektrisk executive bil i Sverige

Audi A7 Sportback ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAudi A7 Sportbackkostar så lite som 164 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 789900 SEK.

Den senaste generationen av Audi A7 Sportback, som heter A7 SPORTBACK SECOND GENERATION, introducerades 2018, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Audi A7 Sportback S-Line, som har ett snittpris på 623 896 SEK.

Audi A7 Sportback erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En genomsnittlig executive bil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi A7 Sportback slår genomsnittet med ett genomsnitt på 6,8 liter per 100/km.

Vi rekommenderar starkt att du tänker på dina körvanor innan du väljer mellan. Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi hybrid, eller bensin bil.

Om du vanligtvis kör längre sträckor, vi föreslår att du väljer Diesel. Tänk på att dieselmotorer med höga utsläpp har förbjudits att komma in i städer i en rad länder.

Den mest populära färgen är Grå

Den mest populära färgen är grå, och AutoUncle har för närvarande 10 bilar i den färgen som anges.

Smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på grå bilar, vilket gör att bilar i denna färg generellt kräver mindre tvätt och rengöring.

Den senaste versionen av Audi A7 Sportback finns i totalt 5 olika nyanser: grå, svart, silver, vit och röd.

Audi A7 Sportback finns uteslutande i Halvkombi kroppstyp

Halvkombi är kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten att ha utrymme. Hög bränsleeffektivitet gör halvkombi populära bland människor som bor i städer, liksom det faktum att de är lätta att parkera.

Volvo V70 är ett populärt alternativ till Audi A7 Sportback

Den tyska bilen har flera konkurrenter i samma segment.

Den bästsäljande förblir Volvo V70. För tillfället finns det 2 192 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 94 800 SEK.Volvo V90 är den 2:a mest populära bilen med 1 789 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A6 med 1 388 bilar till salu.

Alla regioner för Audi A7 Sportback

Alla bränsletyper för Audi A7 Sportback

Alla år för Audi A7 Sportback

Alla växeltyper för Audi A7 Sportback

Alla fordonstyper för Audi A7 Sportback

Alla variant för Audi A7 Sportback