6 begagnade Dodge Journey blev prisjämförda

6 begagnade Dodge Journey blev prisjämförda

Från riddermarkbil.se, Blocket, kvd.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Letar efter en begagnadDodge Journey till ett oslagbart pris?

Funderar du på att köpa en begagnad multifunktionsbil? Dodge Journey har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar från 16 600 SEK för den billigaste och äldsta modellen till 100 000 SEK för den nyaste och mest välutrustade modellen.

Dodge Journey överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

Den senaste generationen av Dodge Journey har en förbrukning på 52 liter per 100/kmI jämförelse med en vanlig multifunktionsbil som har en förbrukning på 7.4 liter per 100/km.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Använder du bara din bil för att ta dig till och från jobbet? Är avståndet mindre än ungefär 35 mil åt gången? Om du använder din bil korta sträckor eller i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi föreslår att du väljer Diesel. Det är värt att notera att dieselmotorer med höga utsläpp är förbjudna att komma in i städer i vissa länder.

Konsumenter föredrar Dodge Journey i Svart

De flesta föredrarDodge Journey i svart, och just nu kan du hitta 4 bilar i den färgen.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Dodge Journey kommer i 5 olika färger: svart, röd, silver, vit och blå.

Dodge Journey finns uteslutande i SUV kroppstyp

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

VW Caddy är ett populärt alternativ till Dodge Journey

Det finns några konkurrenter till Dodge Journey.

Den bästsäljande multifunktionsbil är fortfarande VW Caddy. Just nu finns det 597 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 205 000 SEK.Nummer 2 på listan är VW Transporter med 568 bilar till salu, och Ford Transitär den 3:e mest populära bilen med 437 bilar till salu.