10 begagnade Mini Cooper D Clubman blev prisjämförda

10 begagnade Mini Cooper D Clubman blev prisjämförda

Från hedinbil.se, Bilweb, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mini Cooper D Clubman översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Mini Cooper D Clubman har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMini Cooper D Clubmankostar så lite som 49 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 164900 SEK.

Mini Cooper D Clubman finns endast tillgänglig som Kombi

Kombi/stationsbilar är mycket populära på dagens marknad. De kombinerar utmärkta köregenskaper med fördelen av att ha mycket utrymme. Aktiva familjer tenderar att föredra kombi, stadsjeepar eller MPV.

Mini Cooper D Clubman är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mini Cooper D Clubman slår genomsnittet med ett genomsnitt på 4 liter per 100/km.

Röd är den bästsäljande färgen

Den senaste modellen av Mini Cooper D Clubman kommer i totalt 8 olika nyanser: röd, grön, vit, grå, svart, brun, silver och blå.

Den mest populära färgen är röd, och AutoUncle har för närvarande 5 bilar i den färgen som anges.

Röda bilar är vackra, och ju mörkare färg desto mindre tvätt och rengöring krävs eftersom smuts och lera kan vara svårt att upptäcka på röda nyanser.

Den näst mest populära färgen är grön with 4 bilar tillgängliga på AutoUncle, och den tredje mest populära är vit med 4 bilar tillgängliga på AutoUncle.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Mini Cooper D Clubman

Det finns många möjliga alternativ till den brittiska bilen.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och du kan just nu hitta 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och Ford Focusär den 3:e mest populära bilen med 1 434 bilar till salu.