18 begagnade Mini Cooper D blev prisjämförda

18 begagnade Mini Cooper D blev prisjämförda

Från Bytbil, Blocket, Bilweb och 123 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Mini Cooper D översikt och historia

Letar du efter den bästa bilaffären? från olika återförsäljarwebbplatser och online marknadsplatser. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteMini Cooper Dkostar så lite som 49 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 154000 SEK.

Mini Cooper D erbjuder enastående bränsleeffektivitet

En typisk liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Mini Cooper D slår genomsnittet med ett genomsnitt på 3,8 liter per 100/km.

Mini Cooper Ds kroppstyp ärHalvkombi

Halvkombi är ganska kompakta och erbjuder en fantastisk körupplevelse samt gott om utrymme. Deras bränsleeffektivitet gör dem populära bland människor som bor i städer, och ett annat viktigt försäljningsargument är att de är lätta att parkera.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Mini Cooper D

Trots att Mini Cooper D är populär finns konkurrenter många.

Den bästsäljande är fortfarande Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och du kan just nu hitta 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är VW Golf VII med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Mini Cooper D

Alla växeltyper för Mini Cooper D

Alla fordonstyper för Mini Cooper D