259 begagnade Ford F-150 blev prisjämförda

259 begagnade Ford F-150 blev prisjämförda

Från citiboard.se, Bilweb, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Är du ute efter en begagnad Ford F-150?

Funderar du på att köpa en begagnad SUV? Ford F-150 har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Ford F-150 kan köpas från 529000 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 498 750 SEK.

För att välja rätt bränsletyp måste du ställa dig själv följande frågor: Hur långt brukar du köra på en vecka? Är det huvudsakligen korta resor, eller kör du ofta längre sträckor? Om du gör många korta turer eller mestadels kör i stan rekommenderar vi bensin bil.

Å andra sidan, om du tenderar att samla många mil varje vecka, vi skulle råda dig att välja Diesel. Observera att i vissa länder har högemissionsdieselmotorer förbjudits att komma in i vissa städer.

Den bästsäljande färgen är Svart

Den bästsäljande färgen är svart, och det finns 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Även om svart är den bästsäljande färgen, har den vissa nackdelar. Det är till exempel lättare att upptäcka repor och bucklor än på ljusare färger. Dessutom tenderar svarta bilar att bli ganska varma under sommaren.

Den senaste generationen av Ford F-150 finns i 6 olika nyanser: svart, vit, grå, blå, röd och silver.

Ford F-150s kroppstyp ärPickup

Pickuper är mycket populära i USA. De har en stor öppen bagagelucka bak och en separat hytt för föraren framtill. De är särskilt populära bland folk som bor på landsbygden och arbetare.

Volvo XC60 är ett populärt alternativ till Ford F-150

Även om Ford F-150 är mest populära bilen i sitt segment har den några konkurrenter.

Den bästsäljande är fortfarande Volvo XC60. Just nu finns det 3 118 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 448 900 SEK.Volvo XC40 är den 2:a mest populära bilen med 1 149 bilar till salu, och VW Tiguanär den 3:e mest populära bilen med 956 bilar till salu.

Alla regioner för Ford F-150

Alla bränsletyper för Ford F-150

Alla år för Ford F-150

Alla växeltyper för Ford F-150

Alla fordonstyper för Ford F-150

Alla variant för Ford F-150