10 begagnade Hyundai Elantra blev prisjämförda

10 begagnade Hyundai Elantra blev prisjämförda

Från kvd.se, hedinbil.se, wayke.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Köp en begagnad Hyundai Elantra

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Hyundai Elantra har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Priset varierar beroende på modell, allt från 14 000 SEK för det billigaste alternativet till 54 900 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Hyundai Elantra är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men slår genomsnittet och har ett genomsnitt på 8 liter per 100/km med bensin.

Halvkombi är en populär kroppstyp för Hyundai Elantra

Hyundai Elantra finns i olika kroppstyper, Halvkombi är den mest populära. Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Kia cee'd är ett populärt alternativ till Hyundai Elantra

Det finns flera möjliga konkurrenter till Hyundai Elantra.

Den bästsäljande förblir Kia cee'd. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK, och just nu finns det 2 083 av dessa bilar till salu i Sverige.Tvåa är VW Golf VII med 1 772 bilar för närvarande till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.