140 begagnade Skoda Scala blev prisjämförda

140 begagnade Skoda Scala blev prisjämförda

Från kvd.se, Bilweb, citiboard.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Skoda Scala översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad liten till medelstor familjebil? Skoda Scala har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Priset varierar beroende på modell, allt från 3 695 SEK för det billigaste alternativet till 279 300 SEK för den nyaste, mest välutrustade modellen.

Den senaste generationen av Skoda Scala, som heter SCALA, introducerades 2019, och utrustningsvarianten/trimnivån kallas för Skoda Scala Style, som har ett snittpris på 184 317 SEK.

Skoda Scala är mer miljövänlig än liknande bilar

En normal liten till medelstor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Skoda Scala överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 5 liter per 100/km med bensin.

Men om du har en tendens att köra många mil, vi föreslår att du väljer Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

En populär kroppstyp för Skoda Scala är Halvkombi

Halvkombi är favoritkroppstypen bland förare av Skoda Scala Halvkombi är kompakta bilar som erbjuder en fantastisk körupplevelse, för att inte tala om flexibiliteten med gott om utrymme. De är bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem populära bland människor som bor i städer.

Ett populärt alternativ till Kia cee'd är Skoda Scala

Även om Skoda Scala är en populär bil finns konkurrenter alternativ.

Den bästsäljande liten till medelstor familjebil är fortfarande Kia cee'd. Just nu finns det 2 083 av dessa bilar tillgängliga i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 189 900 SEK.VW Golf VII är den 2:a mest populära bilen med 1 772 bilar till salu, och den 3:e mest populära är Ford Focus med 1 434 bilar till salu.

Alla regioner för Skoda Scala

Alla bränsletyper för Skoda Scala

Alla år för Skoda Scala

Alla växeltyper för Skoda Scala

Alla fordonstyper för Skoda Scala

Alla variant för Skoda Scala