34 begagnade Audi SQ7 blev prisjämförda

34 begagnade Audi SQ7 blev prisjämförda

Från citiboard.se, Blocket, Bytbil och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Audi SQ7 är en bästsäljare elektrisk lyxbil i Sverige

Audi SQ7 ger hög körkomfort och designen har fått olika utmärkelser. samlat från onlinemarknadsplatser och återförsäljarwebbplatser. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste Audi SQ7 kan köpas från 539900 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 1 249 000 SEK.

Audi SQ7 överträffar liknande bilar i bränsleeffektivitet

En typisk lyxbil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Audi SQ7 överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 7,6 liter per 100/km.

Innan du bestämmer dig för en bränsletyp att köpa rekommenderar vi starkt att du tar dig tid att se över dina nuvarande körvanor. Hur många mil kör du under en vanlig vecka? Tar du många korta resor, eller brukar du köra långa sträckor? Om du använder din bil korta sträckor eller i staden bör du överväga bensin bil.

Å andra sidan, om du kör många mil varje vecka, vi rekommenderar Diesel. Observera att vissa länder har förbjudit dieselmotorer med höga utsläpp från städer.

Audi SQ7 kommer bara i SUV kroppstypen

Sport Utility Vehicles, eller stadsjeepar, är några av de mest populära bilarna på marknaden idag, tack vare deras mångsidiga stil och förhöjda körhöjd.

Tesla Model S är ett populärt alternativ till Audi SQ7

Det finns flera möjliga alternativ till den tyska bilen.

Den bästsäljande lyxbil förblir Tesla Model S. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 559 000 SEK, och just nu finns det 204 av dessa bilar till salu i Sverige.Nummer 2 på listan är Porsche Panamera 4 med 123 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärMercedes S350 med 105 bilar till salu.

Alla bränsletyper för Audi SQ7

Alla växeltyper för Audi SQ7

Alla fordonstyper för Audi SQ7