10 begagnade BMW 318 Gran Turismo blev prisjämförda

10 begagnade BMW 318 Gran Turismo blev prisjämförda

Från Bytbil, riddermarkbil.se, holmgrensbil.se och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

BMW 318 Gran Turismo översikt och historia

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? BMW 318 Gran Turismo har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. Det är 4 huvudfaktorer som avgör priset på en begagnad bil: År, körsträcka, skick och utrustningsvariant. Den billigaste BMW 318 Gran Turismo kan köpas från 109800 SEK, medan den dyraste modellen kostar runt 249 000 SEK.

BMW 318 Gran Turismo är mer miljövänlig än liknande bilar

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av BMW 318 Gran Turismo överglänser genomsnittet med ett genomsnitt på 5 liter per 100/km.

Vit är den bästsäljande färgen

Den bästsäljande färgen är vit, och det finns 6 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle just nu.

Vit kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel, dess mottaglighet för smuts gör att den kräver regelbunden tvätt för att se bäst ut.

Den senaste generationen av BMW 318 Gran Turismo finns i 5 olika nyanser: vit, svart, brun, grå och silver.

Halvkombi kroppstyp är ett populärt val för BMW 318 Gran Turismo

Halvkombi är en favorit bland förare avBMW 318 Gran Turismo. Halvkombi är utmärkta kompakta bilar som kombinerar bra körning med flexibiliteten med gott om utrymme. De är mycket populära bland människor som bor i städer, eftersom de vanligtvis är bränslesnåla och lätta att parkera.

Ett populärt alternativ till Volvo V60 är BMW 318 Gran Turismo

Trots att BMW 318 Gran Turismo är en populär bil har den flera konkurrenter.

Den bästsäljande medelstora till stor familjebil är fortfarande Volvo V60. Den har ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK, och du kan just nu hitta 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige.Den 2:a mest populära bilen är VW Passat med 1 991 bilar till salu, och nummer 3 på listan ärAudi A4 med 1 103 bilar till salu.