1 begagnade Alfa Romeo Giulia Sprint blev prisjämförda

1 begagnade Alfa Romeo Giulia Sprint blev prisjämförda

Från holmgrensbil.se, hedinbil.se, Blocket och 124 fler

Utvalda erbjudanden

Utvalda erbjudanden

autouncle-certified

Priskontrollerat av AutoUncle

Superpris

Bra pris

Marknadspris

Lite dyr

Dyr

Få besked om prissänkningar

Begagnad Alfa Romeo Giulia Sprint

Funderar du på att köpa en begagnad medelstor till stor familjebil? Alfa Romeo Giulia Sprint har vunnit flera priser för sin design och utmärkta körkomfort. var och en kommer antingen från en onlinemarknadsplats eller en återförsäljarwebbplats. När det kommer till att bestämma priset på en begagnad bil finns det fyra huvudfaktorer, och dessa är år, körsträcka, tillstånd och utrustningsvariant. Den billigasteAlfa Romeo Giulia Sprintkostar så lite som 374 900 SEK, jämfört med den dyraste modellen med en prislapp på 529900 SEK.

Alfa Romeo Giulia Sprints bränsleeffektivitet är 33% bättre än genomsnittet för liknande bilar

En vanlig medelstor till stor familjebil i Sverige har en förbrukning på 52 liter per 100/km, men den senaste generationen av Alfa Romeo Giulia Sprint överträffar genomsnittet och har ett genomsnitt på 6 liter per 100/km med bensin.

Alfa Romeo Giulia Sprints kroppstyp ärSportkupé

Den bästsäljande färgen är Svart

Den senaste modellen av Alfa Romeo Giulia Sprint finns i 2 olika nyanser: svart och grå.

Konsumenter föredrar Alfa Romeo Giulia Sprint i svart, och det finns för närvarande 3 bilar i den färgen tillgängliga på AutoUncle.

Svart kan vara den bästsäljande färgen, men den har vissa nackdelar. Till exempel är det lättare att upptäcka repor och bucklor på en svart bil än på ljusare nyanser. Dessutom brukar svarta bilar bli ganska varma under sommaren.

Den näst mest populära färgen är grå med 2 bilar till salu i Sverige.

Volvo V60 är ett populärt alternativ till Alfa Romeo Giulia Sprint

Det finns flera alternativ för den italienska Alfa Romeo Giulia Sprint.

Den bästsäljande förblir Volvo V60. För tillfället finns det 2 851 av dessa bilar till salu i Sverige med ett genomsnittligt försäljningspris på 358 000 SEK.VW Passat är den 2:a mest populära bilen med 1 991 bilar till salu, och slutligen Audi A4 är den 3:e mest populära. Det finns för närvarande 1 103 av dessa bilar till salu i Sverige.